Persondatapolitik for Genspejl

Her i vores persondatapolitik, kan du finde information om, hvordan dine persondata behandles og beskyttes når du benytter dig af vores services, herunder hjemmesiden, nyhedsbreve, sociale medier – samt er klient hos Genspejl.
Genspejl vil værne om den grundlæggende rettighed til privatlivets fred.
Derfor bestræbes det altid på at have en passende sikkerhed, så dine og andres personoplysninger beskyttes og behandles efter databeskyttelsesreglerne.
Genspejl behandler kun dine personoplysninger, hvis der forefindes en lovlig grund (hjemmel) til det, og behandlingen er nødvendig.
Hvis vi har modtaget urigtige oplysninger om dig, slettes eller berigtiges de, så vidt det er muligt.

Behandlingen af dine personoplysninger er normalt baseret på GDPR artikel 6, stk. 1, litra b og c.

Kontakt og dataansvarlige

Hanne Biehl Laursen er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger om dig, der på den ene eller anden måde er kommet i vores besiddelse.

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores persondataansvarlige.

Du kan kontakte Hanne Biehl

  • Via mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • telefon: 61690986
Formål

Når du benytter en kontaktformular på hjemmesiden eller i brevkassen, behandles de angivne personoplysninger det formål at kunne vende tilbage på henvendelsen.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger

Behandlingen af personoplysninger sker under legitim interesse idet vi afvejer at den besøgendes selv har afgivet oplysningerne med henblik på at blive kontaktet.

Kategorier af personoplysninger og deres kilde

Der indsamles generelle kontaktoplysninger i form af navn, e-mail og telefonnummer, evt. en besked, der kan uddybe hvad henvendelsen drejer sig om. Der indsamles alene personoplysninger, som den besøgende selv afgiver.

Opbevaring af personoplysninger

Hvis der på baggrund af henvendelsen indledes et samarbejde, kundeforhold eller på anden måde skabes en tættere relation, vil personoplysningerne blive opbevaret i henhold til relationen. Hvis ikke, vil personoplysningerne automatisk blive slettet inden for 12 måneder fra sidste korrespondance.

Modtagere af personoplysninger

De personoplysninger, der afgives, vil ikke hverken blive videregivet eller overdraget uden for virksomheden.

Nyhedsbrev

Vi udsender kun nyhedsbreve til dig, hvis du selv aktivt har tilmeldt dig.

Formål

De angivne personoplysninger det formål at kunne sende e-mails med nyheder, tilbud, nye produkter og services, invitationer til arrangementer, samt øvrige marketingtiltag.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger

Behandlingen af personoplysninger sker baseret på dit samtykke. Bemærk at du på et hvert tidspunkt kan trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nederst i hvert nyhedsbrev.

Kategorier af personoplysninger og deres kilde

Der indsamles kontaktoplysninger i form af navn og e-mail. Der indsamles alene personoplysninger, som du selv har afgivet.

Opbevaring af personoplysninger

Personoplysningerne opbevares så længe du er aktiv abonnent på nyhedsbrevet. Din mailadresse vil blive opbevaret, så din afmelding kan efterfølgende dokumenteres.

Modtagere af personoplysninger

De personoplysninger, der afgives, vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.